در مواجهه با وجود آلودگی های سخت روی سطوح مختلف، مساله شستشو و زدودن آلودگی از درجه اهمیت زیادی برخوردار است و گاهی یک چالش محسوب می شود چرا که این گونه آلودگی ها با روش های سنتی و یا نیروی انسانی به هیچ عنوان تمیز نمی شوند. از این رو از دستگاه واترجت استفاده می شود. ذکر این نکته حائز اهمیت است که نمی توان از هر واترجتی برای شستعن لکه های سخت و زدودن آلودگی ها استفاده کرد. در ادامه به طور ویژه به توضیح واترجت دیزلی پرداخته شده است.

با تمام ویژگی های مثبت در موتورهای دیزلی، واترجت صنعتی دیزلی با فشار بالای آب به منظور زدودن آلودگی های بسیار سخت در رده های صنعتی طراحی شده اند که در کسری از ثانیه سطح را تمیز می کند.

قبل از بررسی جدیدترین مدل های واترجت دیزلی  صنعتی به بیان تفاوت نوع بنزینی و الکتریکی واترجت ها با مدل دیزلی،‌به خصوص در کاربردهای صنعتی، اشاره می شود.

تفاوت واترجت دیزلی با دیگر مدل ها

واترجت صنعتی دیزلی بسیار کارآمد تر از نوع بنزینی است. وقتی دو مدل واترجت صنعتی دیزلی و بنزینی مقایسه می شود، موتور دیزلی بسیار پر قدرت تر و دارای عملکرد بالاتری است.

قیمت تمام شده در واترجت فشار قوی دیزلی از مدل بنزینی کمتر است و برای کسی که مالک دستگاه است، صرفه اقتصادی بیشتری دارد. صنایع بزرگ برای فعالیت های خود از سوخت دیزلی استفاده می کنند. همچنین دستگاه ها و ماشین آلاتی همچون تراکتورها، بولدزرها و واترجت های فشار قوی نیز همگی از سوخت دیزلی استفاده می کنند. اگرچه واترجت های دیزلی به سختی واترجت های بنزینی کار نمی کنند اما قسمت های موتور کمتر تحت فشار قرار می گیرند و استهلاک ماشین کاهش می یابد. به علاوه سوخت دیزل، خود روان کننده است به این معنی که سیستم تحویل سوخت بیشتر از نوع بنزینی می ماند.

برای واترجت های دیزلی انواع و اقسام لوازم جانبی را می توان استفاده کرد. از جمله این لوازم،‌

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای شرکت در خبرنامه ما عضو شوید