دلایل و اهمیت نظافت آشپزخانه صنعتی

نوشته شده توسط مدیر سایت در ۷ مرداد ۱۳۹۹

یکی از مهم ترین اصول در تمامی آشپزخانه های صنعتی رعایت پاکیزگی و ایمنی برای کارکنان و مراجعه کنندگان می باشد. رعایت و یا نادیده گرفتن این امر یکی از شاخصه های موفقیت و یا شکست در یک کسب و کار می باشد. در این میان امروزه دیگر استفاده از روش های نظافت سنتی در این مکان ها پاسخگو نیست. چرا که حجم آلودگی ها زیاد، وسعت محیط غالبا بالا و نیاز به نظافت به صورت پیوسته است در نتیجه به منظور کاهش نیاز به نیروی خدماتی و همین طور کاهش هزینه ها در طولانی مدت نیاز به نظافت صنعتی در این مراکز به چشم می خورد از این رو  استفاده از دستگاه ها و تجهیزات نظافت نظافتی بسیار رایج و ضروری است.

آشپزخانه های نیازمند شستشوی صنعتی

آشپزخانه های بزرگ و مجهز در هتل ها، زستوران ها، مدارس و دانشگاه ها، خوابگاه ها، بیمارستان ها و …. همه روزه با حجم بالایی از آلودگی ها مواجه هستند. همچنین میزان رفت و آمد، ساعات استفاده کردن از تجهیزات و محیط آشپزخانه بسیار بالا بوده و همین امر موجب می گردد تا یک آشپزخانه صنعتی به سرعت آلوده شود. همچنین این مراکز همه روزه به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر سلامت طیف وسیعی از افراد جامعه نقش داشته و از این رو در صورت رعایت نشدن بهداشت می توانند به مکانی برای انتقال آلودگی ها تبدیل گردند. نظافت صنعتی یک راه ایمن و آسان است که در نظافت آشپزخانه صنعتی همواره مورد استفاده بوده است.

آشپزخانه های نیازمند شستشوی صنعتی

آشپزخانه های نیازمند شستشوی صنعتی

دستگاه نظافت صنعتی مورد نیاز در نظافت آشپزخانه صنعتی

نظافت آشپزخانه صنعتی امروزه دیگر عملیات پیچیده و دشواری نیست. شاید در گذشته این عملیات بسیار زمانبر بود و در نهایت نتیجه حاصل کیفیت مطلوب را نداشت اما اکنون دیگر برای نظافت هر بخش از آشپزخانه صنعتی می توان از دستگاهی کاملا تحصصی و مکانیزه بهره برد تا با به حداقل رساندن کار فیزیکی، انرژی، آب و مواد شوینده مصرفی بهترین نتیجه حاصل شود. برخی دستگاه های مورد نیاز به منظور شستشوی صنعتی در این محیط عبارتند از:

. اسکرابر آنتی باکتریال

. واترجت آب گرم

. بخارشوی

. جاروی آب و خاک

دستگاه نظافت صنعتی مورد نیاز در نظافت آشپزخانه صنعتی

دستگاه نظافت صنعتی مورد نیاز در نظافت آشپزخانه صنعتی

اسکرابر آنتی باکتریال

نیاز به از میان برداشتن باکتری ها و عوامل بیماری زا از محیط آشزحانه ها به شیوه ای ایمن، امری بسیار مهم است. این عملیات با استفاده از دستگاه اسکرابر آنتی باکتریال با تجهیز به مخازن آب تمیز و کثیف مجزا ساخته شده از یون های نقره یه سادگی امکان پذیر می باشد. مخازن در این دستگاه به گونه ای طراحی شده که از رشد و تکثیر عوامل بیماری زا جلوگیری کرده و بدنه صیقلی دستگاه مانع از قرارگیری این آلودگی ها بر بدنه تجهیز می گردد.

واترجت آبگرم

بدون شک شستشوی صنعتی یک آشپزخانه شامل شستشوی کامل تمامی تجهیزات است. لکه های چرب و روغنی از اصلی ترین آلودگی ها در یک آشپزخانه بوده که با  استفاده از واترجت آبگرم که مجهز به یک واحد آب گرم کن است، علاوه بر شستشوی کامل، به دلیل بالا بودن درجه آب ضدعفونی نیز می  شوند. این مورد در نظافت آشپزخانه صنعتی بسیار حائز اهمیت است.

بخارشوی صنعتی

یکی دیگر از روش های ضدعفونی نمودن در کنار شستشوی کامل استفاده از دستگاه بخارشوی صنعتی می باشد. درجه بالای بخار موجب می  گردد تا سطوح عمودی و افقی، تجهیزات و دستگاه های استفاده شده در یک آشپزخانه صنعتی علاوه بر شستشوی کامل از تمامی عوامل بیماری زا پاک شوند.

جاروبرقی صنعتی، جاروی آب و خاک

در آشپزخانه ها عموما علاوه بر آلودگی های جامد انواع گسترده ای از ضایعات مایع تولید می شوند. برای جمع آوری آنها استفاده از روش های سنتی عملا  غیر ممکن می باشد. در نتیجه بهتر است تا با به کارگیری یک جاروبرقی پرقدرت با قابلیت مکش مایعات مختلف و امکان جداسازی مایعات از جامدات این آلودگی ها را جمع آوری نمود.

نام (الزامی):
ایمیل:
ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد
وب سایت:
نظر شما: